Сигурно сте срещали неговите изображения върху фасади и огради. Сега

...
Сигурно сте срещали неговите изображения върху фасади и огради. Сега
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Изложби на седмицата

Сигурно сте срещали неговите изображения върху фасади и огради. Сега Станислав Трифонов - Насимо ги събира в албум и галерия - Life is a Study в изложба 2.0. Включва и забавни обстоятелства към рисуването и основаването на необикновените портрети.

„ Синя луна ” грее в изложба „ Париж “
Димитър Каратонев събира живописни и графични герои и сюжети.

Усещане за топло лято, уединение и пътешестване във времето. Картините на Димитър Каратонев идват като моментни фотоси на детски летни ваканции, които са останали в съзнанието със своето чувство за благополучие, независимост и малко мистика.Понякога има розови облаци, дъждът вали единствено под тях, а луната е синя и пази спомените.

Българска художничка взе участие във фестивала " Анима Мунди ", в границите на
Международното Биенале във Венеция
" Благовещение ” на Станислава Стоянова ни показва в влиятелната селекция. Една творба метафора, въодушевена от италианския подем, с концепцията за основаването, умеенето да твориш, само че и да пазиш и съхраняваш. Изложбата се разгръща в двореца Ca` Zanardi.

Номадство, политически и обществени спорове, природа - богата е територията, върху която се концентрира
странстващият рицар-фотограф Йозеф Куделка
„ Максималното, това е, което постоянно ме интересуваше “ - споделя Куделка. За първи път се заглежда във фотографии на 12 години, когато доставчикът за самун в неговото село, демонстрира на татко му фотоси на провинцията. Малко по-късно се снабдява и с първата си камера, която пази и до през днешния ден. Фотографът запечатва руската инвазия през 68-ма. Първата му галерия откакто напуща Чехословакия е в Музея за модерно изкуство в Ню Йорк. В продължение на 15 години не работил за никого и снима единствено за себе си, а цялото му имущество било спален чувал, чифт облекла и обувки. Единствената нужда и цел - да пътува, с цел да снима. Изложбата в Софийската градска изложба може да видите до 6 юни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР