Сигурно сте разбрали, че в сряда прокуратурата повдигна обвинения на

...
Сигурно сте разбрали, че в сряда прокуратурата повдигна обвинения на
Коментари Харесай

За обвиненията срещу Кеша виновни са мафията, илюминатите, Путин, рептилите…

Сигурно сте разбрали, че в сряда прокуратурата повдигна обвинявания на един някогашен министър от кабинета на Кирил Петков - енергийният, на негов заместител и на някогашния началник на държавния газов снабдител. Заради скъпата цена на газа, която потребителите заплатиха преди 10 месеца.

В четвъртък заран още веднъж от дребния екран в унес за следващ път се насладихме на подмолните опорки, ориентирани към завладяване на правосъдната система и в част на държавното обвиняване. Новият залп обичайно бе дирижиран от кръга „ Капитал “, неговите партии, обществени представители и юристи.

Като казахме юристи – познайте кой е бранителят на обвинения някогашен енергиен министър в изритания позорно от властта провален кабинет „ Петков “. Разбира се, че гордо до Александър Николов (популярен в обществото като Сашо Кеша) застана не различен а самата Ина Лулчева – неизменимият юрист на милионерите, жадуващи за кавга с прокуратурата и профилираното правораздаване. Второто към този момент съумя да се случи.

И по този начин за обвиняванията против Сашо Кеша и компания отговорни са - мафията, тамплиерите, масоните, илюминатите, Путин, рептилите и световното стопляне. Всички те са в демоничен скрит план против някогашните началници на българската енергетика.

По-интересна в тази ситуация бе изявата на обвинения Николов в утринния блок на Нова телевизия, където несмущаван от водещите Виктор Николаев и Мирослава Иванова (които от години обществено показват и не крият крайните си пристрастия към Политическа партия и ДБ) изръси един куп нелепости (ако се придържаме към неговия речник). Така той опита да оправдае схемата на кабинета „ Петков “ за източване на десетки милиони от държавната енергетика – деяние от което българските консуматори и родният бизнес претърпяха колосални вреди и вреди, оповестява Tribune. 

Какви са обстоятелствата, станали известни от следствието против някогашния министър, негов заместител и ексшефка на държавната газова компания:

Близо месец след спрените доставки на синьо гориво от съветската държавна компания „ Газпром “, несъмнено „ инцидентно “ министър Сашо Кеша, подчиненият му зам.-министър на енергетиката Данаил Николов и някогашният началник на Булгаргаз Людмил Йоцов не са си мръднали пръста да намерят различен източник на природен газ. Не съветски, не „ Газпром “, а какъвто и да е.

След съдбовното забавяне от близо месец внезапно юнаците отпред на енергетиката се сещат да потърсят газ и несъмнено нещата се получават, само че на цена с 30% от горната страна.

От това незаконно (според обвинението) безучастие директната вреда за държавната хазна възлиза на близо 90 милиона. Оставяме настрани, че газът, закупен от медиатор отново е съветски. По тази тематика въпросът не е юридически, а честен и политически.

Косвените загуби, несъмнено са доста по-високи – високи сметки за битовите консуматори на газ, непостижими фактури за бизнеса и в последна сметка – шокиращи цени в магазините, от които пострадали бяхме всички. Просто тъй като, когато за фабриките се увеличи цената на потребяваните енергийни запаси, то напълно естествено нарастват и създадените от тях произведения. После не питайте за какво яйцата, млякото, сиренето и кашкавалът към този момент са първокласна стока за междинната класа в България, да не приказваме за съгражданите ни с по-ниски приходи.

И черешката на тортата – напълно „ инцидентно “ (също като забавянето с месец в търсене на различни източници) фирмата-посредник, прибрала десетки милиони на гърба на българските данъкоплатци, до напълно скоро е била ръководена от ексдиректора на „ Булгаргаз “ Людмил Йоцов. Не, това сигурно не е спор на ползи, а без подозрение скрит план на злите сили против положителните и почтени шарлатани. По президента Радев.

Но щом споменахме за положителните против неприятните, дано ви покажем две прелестни фотоси на обвинения някогашен енергиен министър Александър Николов на едно привидно много обичайно изглеждащо местенце. С един прелестен автомобил, подобаващ за шофиране през летните месеци.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР