Сигурно сте разбрали, че в сряда прокуратурата повдигна обвинения на

...
Сигурно сте разбрали, че в сряда прокуратурата повдигна обвинения на
Коментари Харесай

За обвиненията срещу Кеша виновни са мафията, илюминатите, Путин, рептилите…

Сигурно сте разбрали, че в сряда прокуратурата повдигна обвинявания на един някогашен министър от кабинета на Кирил Петков - енергийният, на негов заместител и на някогашния началник на държавния газов снабдител. Заради скъпата цена на газа, която потребителите заплатиха преди 10 месеца.

В четвъртък заран още веднъж от дребния екран в унес за следващ път се насладихме на подмолните опорки, ориентирани към завладяване на правосъдната система и в част на държавното обвиняване. Новият залп обичайно бе дирижиран от кръга „ Капитал “, неговите партии, обществени представители и юристи.

Като казахме юристи – познайте кой е бранителят на обвинения някогашен енергиен министър в изритания позорно от властта провален кабинет „ Петков “. Разбира се, че гордо до Александър Николов (популярен в обществото като Сашо Кеша) застана не различен а самата Ина Лулчева – неизменимият юрист на милионерите, жадуващи за кавга с прокуратурата и профилираното правораздаване. Второто към този момент съумя да се случи.

И по този начин за обвиняванията против Сашо Кеша и компания отговорни са - мафията, тамплиерите, масоните, илюминатите, Путин, рептилите и световното стопляне. Всички те са в демоничен скрит план против някогашните началници на българската енергетика.

По-интересна в тази ситуация бе изявата на обвинения Николов в утринния блок на Нова телевизия, където несмущаван от водещите Виктор Николаев и Мирослава Иванова (които от години обществено показват и не крият крайните си пристрастия към Политическа партия и ДБ) изръси един куп нелепости (ако се придържаме към неговия речник). Така той опита да оправдае схемата на кабинета „ Петков “ за източване на десетки милиони от държавната енергетика – деяние от което българските консуматори и родният бизнес претърпяха колосални вреди и вреди.

Какви са обстоятелствата, станали известни от следствието против някогашния министър, негов заместител и ексшефка на държавната газова компания
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР