Сигурно сте попадали на диети, които ви убеждават, че ще

...
Сигурно сте попадали на диети, които ви убеждават, че ще
Коментари Харесай

4 лесни стъпки за плосък корем

Сигурно сте попадали на диети, които ви убеждават, че ще стопите корема, в случай че ядете избрани храни и избягвате други. Ако в действителност желаете да стегнете корема, пътят е един – уравновесено хранене и спорт.

Ето 4 лесни стъпки за плосък стомах:

Приемайте задоволително фибри

В храната ви би трябвало да участват задоволително фибри . Това са субстанции, които минават през храносмилателната система, без да се усвояват от организма. Съдържат се в пълнозърнестия самун, булгура, кафявия ориз, лещата, ябълки, круши, банани, портокали, ягоди и други

Те са идеалната храна за плосък стомах, само че не трябва да се прекалява, с цел да не се получи противоположният резултат.

Спете задоволително

Ако не се наспивате, организмът ви подтиква свръхпроизводството на хормона на глада и апетитът се покачва. Изследователи са потвърдили, че неналичието на сън може да усили възприятието на апетит с до 25%.
 храна ThinkStock/Getty Images-->
Правете извършения

Спортът е най-хубавият съдружник за плосък стомах. Физическата интензивност, съчетана с уравновесена и здравословна диета, оказва помощ за поддържане на тънка талия.

Откажете се от газираните питиета

Газираните сладки питиета нанасят непоправими вреди върху организма. Откажете се от тях, с цел да не провокирате метаболитно нарушаване или затлъстяване.
Превърнете пиенето на вода в потребен табиет. Това е най-хубавото решение за изхвърляне на токсините от тялото.
 диета ThinkStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР