Сигурно сте чували някои хора да казват или пък самите

...
Сигурно сте чували някои хора да казват или пък самите
Коментари Харесай

Техниката за астро манифестиране, с която ще преобърнеш любовния си живот

Сигурно сте чували някои хора да споделят или пък самите вие сте казвали “Винаги когато съм искал/а нещо доста мощно, се е случвало. ” Силата, която стои зад този умствен феномен, се назовава манифестиране и е доста по-мощен инструмент за привличане на хубавите неща в живота ни, в сравнение с допускаме - в това число в областта на любовта. 

Техниката на астро манифестрирането се показва в това, че привличаме това, което излъчваме. Тя се основава на нещо, което не може да се потвърди сигурно, само че въпреки всичко има образци за това по какъв начин посредством мисловния процес, който се случва, когато доста мощно желаеме нещо и го “казваме ” на Вселената, се задействат механизми, които водят до неговото осъществяване. 

 спиритуално медитация iStock

Специалистът по астро манифестиране Далила Салгейро изяснява пред Vogue какъв е главният закон на тази ефикасна техника. „ Излъжете мозъка си, тъй че да си мисли, че това към този момент се случва “, споделя Салгейро за нещото, което се надявате да привлечете или постигнете. 

„ Можете да създадете табло, което отразява по какъв начин наподобява домът на вашите фантазии, след което да покажете какъв брой доста го обичате, какъв брой сте щастливи в тази къща. Повярвайте в това! " - добавя тя.

Същото важи и за типа сътрудник, който желаете да намерите. Напишете лист с качествата, които търсите, и включете образни знаци – закачете листата на стената си или използвайте алегорични фотоси. 

 спиритуално медитация iStock

Мантрите също могат да ви оказват помощ да повишите силата си, съгласно Салгейро:  “Ако се пробвате да станете по-уверена жена, тогава вашата мантра може да е: “Вярвам си, красива съм. “

Салгейро изяснява, че времето, когато манифестирането се оказва най-ефективно, варира според от вашата зодия и от етапите на Луната. Новолунието постоянно е мощно време за манифестиране, като най-мощното е това в сезона на вашата зодия, разкрива тя. По същия метод вашият сезон на Венера е изключително обещаващо време за основаване на сантиментални връзки. „ Не отказвайте никоя опция “, споделя тя.

Но Салгейро предизвестява, че манифестирането не може да извършва ролята на магическия дух от вълшебната лампа, а изисква работа. Можете да намерите нейното управление за астро манифестиране за привличане на любовта в галерията ни. 
 Как да използваш астро манифестиране, с цел да привлечеш любовта  Как да използваш астро манифестиране, с цел да привлечеш любовта  Как да използваш астро манифестиране, с цел да привлечеш любовта  Как да използваш астро манифестиране, с цел да привлечеш любовта
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР