Сигурно сте чували безброй разкази на хора, които смятат, че

...
Сигурно сте чували безброй разкази на хора, които смятат, че
Коментари Харесай

Вижте бразилеца, отвлечен от НЛО, и разказа му

Сигурно сте чували безчет разкази на хора, които считат, че са видели летящи чинии в небето. Рядко обаче се срещат персони, които настояват, че са били отвлечени от извънземни и напълно детайлно могат да опишат мистериозното прекарване. Един от тях е бразилецът Антонио Вилас Боас, който шокира света с историята си.

В средата на октомври 1957 година Антонио работел в градината си. Тъй като по това време на годината дневните температури били високи, той предпочитал да излиза на открито по здрач. Докато мъжът се трудел, забелязал нещо неизмеримо в небето.

Интересно алено искрене привлякло вниманието му. Изплашен от непознатите светлини, той побързал да се прибере вкъщи и да заяви на брат си. Двамата застанали до прозореца и се втренчили в небето с интерес, само че светлината се изгубила.

Само няколко дни по-късно двамата братя още веднъж се намирали на открито и работели, когато отново видели блещукането. Този път светлините даже били още по-близо, само че отново се скрили изненадващо.

Скоро светлините се появили за трети път, а по-късно Боас видял по какъв начин невероятна летяща машина се насочва към него. Малко по-късно той бил хванат от невиждани до момента същества, които носели облекла от особена материя и нещо като шлемове. По сред си те общували със сигнали, наподобяващи скотски звуци.

След като Боас бил похитен в кораба на извънземните, той бил подложен на разнообразни проучвания. Според разказите му съумял даже да реализира съкровен контакт с жена от извънземна раса. Нея той разказва като хуманоиден субект с яркосини, котешки очи и платиненоруса коса.

По-късно странните създания върнали пленника си още веднъж на полето и той се прибрал вкъщи. Тогава с изненада открил, че са минали едвам четири часа, откогато го е нямало.

След тази преживелица невероятните прекарвания на Боас не спрели. Здравето му мощно се влошило, а тялото се покрило с петна. Лекарите не били изцяло сигурни на какво се дължат те, само че стигнали до заключението, че са в резултат на радиация.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР