Сигурно сте чули или чели тая сензация – че Стъки

...
Сигурно сте чули или чели тая сензация – че Стъки
Коментари Харесай

В бяла държава мутрата Стъки щеше да лежи в ареста вместо да дава интервюта по БТВ и Нова

Сигурно сте чули или чели тая сензация – че Стъки блъсна патрулка на КАТ? Да, естествено, ами по какъв начин. Ако не бяхте, трябваше да сте и ням, и кьорав. От неделя след обяд всички малките екрани и радиа я тиражират в репортажи съвсем на всеки кръговиден час. Кулминацията в медийното отразяване на проблема настъпи в утринните блокове през вчерашния ден сред 6,30 и 7,30 часа. Всички тв водещи оповестиха с самоувереност, че „ Стъки ще даде още детайлности “ за конфликта си с полицейската кола, след който двама служители на реда са с комоцио. По лицата им се четеше законна горделивост, че са създали всичко допустимо, с цел да не се гърчи драгият фен в това неутолимо любознание, което, допуска се – а и по какъв начин ли би могло да бъде другояче – е провокирал въпросният Стъки с интервютата, които даде предходния ден по Българска национална телевизия, Btv, Нова и други.

Кой е Стъки ли?

Нима не знаете? Кой кореспондент или редактор би повярвал, че има хора като вас! Не и тези в утринните блокове, които оповестяват тоя прякор по този начин естествено и подразбиращо се, както биха съобщили, примерно, името на президента на Съединени американски щати. А името прави новината. Поради което ето – от нищо и никаквия факт, че някой блъснал с аудито си откъм гърба автомобил със светеща синя лампа, смачкал го и ранил тежко патрулирашите с него служители на реда, стана същинска сензация. Апропо, за незнаещите: Стъки – това е Станислав Недков – емемей войник и брачен партньор на Юлиана Дончева, някогашна ТВ водеща и царска депутатка, а в този момент бизнесдама. Малцина щяха да научат прочее по какъв начин се споделя по персонална карта, в случай че не беше пратил в болница двете ченгета и не беше направил на хармоника транспортното им средство. А още по-малко хора щяха да схванат, че той от 4 години насам е президент на Българската федерация по смесени бойни изкуства (ММА) и понастоящем е играч в Ultimate Fighting Championship (UFC). А UFC e дом на топ класирани ММА състезатели в международните класации и е провел над 300 международно известни събития.

Но е по този начин то. В България няма по какъв начин да се прочуеш, в случай че не направиш някоя огромна пакост. Обяснимо съгласно Стъки злополуката с потърпевшите... Ако същото съпоставяне създадем с юристите и пиарите на задържаната за рекет кметица Иванчева, то ще наподобява още по-фрапантно. Закономерно беше май факторът Стъки да изземе съответните функционалности на управлението на силите на реда. Той проучва пътната конюнктура и държанието на двамаат катаджии по времето преди да им провокира мозъчни разтърсвания: „ За страдание патрулиращите служители на реда в желанието да глобяват нарушителя, не преценяват, че въпреки всичко стопират в пътното платно на околовръстен път, където позволената скорост е 80 км/час и минават коли с такава скорост.

В едно от трите платна се стопират колите. Там няма спешна лента, няма отбивка. Малко по-късно аз пристигам от Симеоновско шосе, загъвам, виждам, че има включени буркани, само че няма спешни светлини, което основава чувството у мен, че тази кола се движи. И когато осъзнах, че тази кола е спряла, не можах да спра.

После Стъки даде препоръки на жителите предвид на жителите предвид на тяхната сигурност: „ Слагайте коланите си! Аз постоянно си поставям моя и той ме избави. “ Обърна се и към законодателите в полза на чиновниците на КАТ: „ Време е законодателната власт да контролира местата за прекъсване на патрулиращи служители на реда - къде могат да отбиват коли. В Германия патрулиращ автомобил, когато желае да спре за инспекция извършител, го води до места, които не пречат на придвижването и не основава причина за произшествия.

Край на цитатите. Гледали сте интервютата, знаете по какъв начин е по-нататък. Как мислите – за какво не вземе министър председателят Борисов да назначи Стъки за вътрешен министър?

Боецът завърши делото

„ По нашето законодателство аз съм отговорен, макар че колите са спрели в платното за придвижване. Поемам виновността, актът ще бъде заплатен “. С тия думи Стъки завърши досъдебното произвеждане за злополуката на околовръстното шосе още в неделя. В понеделник софийската районна прокуратура популяризира известие, че производството се води под надзора на държавното обвиняване. Извършен е оглед, само че следва предопределение на експертиза и разпити на очевидци.

*Материалът е препечатан от „ Труд “, заглавие - BNews
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР