Сигурно се чудите дали има истинска любов. Понякога сексът и

...
Сигурно се чудите дали има истинска любов. Понякога сексът и
Коментари Харесай

4-те зодии, които не изневярат и могат да бъдат с един партньор за цял живот

Сигурно се чудите дали има същинска обич. Понякога сексът и любовта са две разнообразни неща, само че когато са дружно е още по-добре. Но има ли и такива, които е изневеряват? Според астролозите значително решаваща роля имат зодиите. В идващите редове ще ви покажем кои зодии не изневеряват в никакъв случай.

Рак

Раците са традиционалисти и желаят всичко да бъде, както би трябвало. Те са извънредно правилни и да – брачният обед е годен до гроб. В любовта те се раздават и в случай че имате почитател рак, можете да бъдете сигурни, че той няма да се откаже от вас. Раците са склонни да зарежат всичко за своята обичана. Ако му кажете да остави даже фамилията си – той ще го направи! Поради това и елементарно могат да бъдат манипулирани, само че би трябвало да знаете, че са огромни инати. Животът с подобен човек може да бъде същинско предизвикателство, само че пък сигурно ще сте спечелили освен сътрудник, а и правилен другар.

Козирог

Това е един от най-лоялните знаци. Можете да бъдете сигурни, че те ни биха ви изневерили, просто тъй като не могат да го преживеят. Същото чакат и от половинката си – цялостна преданост и отдаденост. Ако не можете да обикнете козирога, заради неговия затворен темперамент, то по-добре не се и опитвайте да сте с него. Те дават всичко от себе си във взаимоотношенията си и са извънредно лоялни. Можете да го видите в работата, другарствата и така нататък Бъдете сигурни, че колкото и предан да ви се вижда на работа, то толкоз ще бъде предан и на вас.
 Пет метода да усъвършенствате връзката с колегата си Пет метода да усъвършенствате връзката с колегата си
Имате компликации в връзката с вашата половинка? Не се тревожете! Ние сме тук, с цел да помогнем с тези пет скъпи съвета: 1. Идентифиц...

Лъв

Лъвът е царят на животните. Може да ви наподобява ще смъква всяка срещната, само че истината е, че копнее единствено за една лъвица. Да, обича вниманието и е податлив на волни действия, само че бъдете сигурни, че няма да ви изневери. Ако лъвовете решат да бъдат с някого, те ще създадат всичко допустимо. Могат даже да стигнат до гонене на обичаната и тежко претърпяват раздялата.

Дева

Девите са известни със своя перфекционизъм. Те одобряват всичко извънредно съществено. Могат да ви наподобяват на пръв взор затворени, само че истината е, че ви преценят. Когато се уверят, че могат да ви се доверят, ще разкрият цялостния си капацитет. Те са извънредно лоялни и като другари. Накратко казано, в случай че имате Дева в живота си, несъмнено няма да съжалявате. Във връзките си са идеалисти до край и мъчно одобряват раздялата. Няма да ви изневерят и постоянно ще бъдат до вас. Можете да сте сигурни, че в случай че имат нещо да ви кажат, ще го създадат. Във връзката си са почтени и това наранява сътрудниците им, само че пък избират това, в сравнение с да премълчат истината.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР