Сигурно поне веднъж сте гледали шеф Иван Манчев и неговите

...
Сигурно поне веднъж сте гледали шеф Иван Манчев и неговите
Коментари Харесай

5 сигурни знака, че ресторантът не става

Сигурно най-малко един път сте гледали началник Иван Манчев и неговите кошмари в кухните на доста български заведения. Предаването е потребно освен да хората от този бизнес, само че и за елементарния клиент. Сега " Кошмари в кухнята " се завръща. Но до момента в който предаването стартира, събрахме някои препоръки, които шеф-готвачи споделят.
               

A post shared by (@rosatti_restaurant) on Oct 22, 2019 at 11:31pm PDT

Как да разберем дали си заслужава да седнем в заведението, или е по-добре да бягаме с 200 км./ч. от него? Вижте в канала във vbox7:

1. Машината за безалкохолни

В доста заведения се предлага автомат за гратис доливане на безалкохолни питиета. Вземете чиста кърпичка и отидете при газираната вода. Забършете леко тръбичката, от която тече по принцип напитката. Ако по кърпичката има розово, кафяво или оранжево, не си сипвайте. Това са бактерии. 
               

A post shared by (@bartenderstore) on Oct 11, 2019 at 12:02pm PDT

2. Препоръка за храна

Ако попитате сервитьора, какво би ви предложил, а той не може да ви предложи нищо, това е неприятен знак. Добрият ресторант образова чиновниците си, те се хранят там и постоянно знаят какво могат да ви предлагат в дадения миг.
               

A post shared by (@bestfoodsandiego) on Oct 22, 2019 at 5:04pm PDT

3. Пълното заведение

Много от нас сядат в заведение, в случай че видят, че е цялостно. Но преди да го извършите, хвърлете по едно око на масите. Ако на тях няма храна, значи в кухнята царува хаос и ще чакате дълго време за храна, която може и напълно да не е вкусна.-->
               

A post shared by (@madogkaffe) on Oct 23, 2019 at 12:16am PDT

4. Голямото меню

Ако менюто на заведението припомня том на някоя съветска класика, бягайте от него! Това значи, че множеството артикули, с които работи ресторантът, са замразени, а вие в никакъв случай няма да знаете по кое време тъкмо са замразени. Освен това няма по какъв начин един и същи хора да са еднообразно положителни в приготвянето на пица, суши и пататник.
               

A post shared by (@thefoxintheforest) on Oct 18, 2019 at 4:00am PDT

5. Тоалетната

Последна, само че не и по значимост е тоалетната. Отидете в нея и се огледайте за хигиената ѝ. Там ще разберете всичко за ресторанта, което може в миналото да ви вълнува.
               

A post shared by (@lory_happiness) on Oct 21, 2019 at 10:01pm PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР