Сигурно неведнъж сте се запитвали как една жена може да

...
Сигурно неведнъж сте се запитвали как една жена може да
Коментари Харесай

Мъж с пола, или как една жена-шеф може да запази женствеността си и мира в семейството

Сигурно нееднократно сте се запитвали по какъв начин една жена може да остане на страната на красивата половина на човечеството, даже и в случай че работи като началник и ръководи свят от мъже на работното си място. Експерти разкриват логаритъма за оцеляване на дамата, принудена да живее по мъжки правила.

Размяна на функции
Страна от Европейски Съюз забрани на бизнеса да звъни на чиновниците в извънработно време
Имали ли сте в миналото шеф, който не стопира да ви праща известия след работно време? В Португалия това държание към този момент е нелегално. С...
Прочети повече
Често сполучливите бизнес дами се провалят в фамилията или в опит да уредят персоналния си живот, показвайки едно и също държание както на работа, по този начин и отвън бизнес пространството. Наложените стандарти за мощната жена и невероятното натоварване я лишават от щастието да бъде обичана брачна половинка и майка, наблягайки нейните кариерни ползи.

В този случай психолозите предлагат освен да следвате разпоредбите на тежката мъжка игра, само че и да запазите вътрешното си „ аз “, чиято съществена загадка е способността ясно да превключвате от един тип активност към различен, от положението на „ мъж с пола ” на домашна принцеса.

Имате потребност от еластичност при промяна на функциите. Всяка жена е актриса и това умеене може да помогне за поддържането на здрави връзки в фамилията.
Смяна на местата. Когато женските поемат мъжки роли
Способността за превключване е нужното оръжие в битката за тяхната еднаквост - естествената женственост. Експертите предлагат на дамите, които са сполучливи в бизнеса, след края на работния ден да не прибират незавършеното у дома, забравяйки апропо и за бизнес договарянията.

За да превключите по-лесно от мъжка в женска роля, можете да прибегнете до дребен трик, да се поглезите, да вземем за пример с масаж, спа процедура, да отделите време за спорт, йога или медитация. И едвам след тази временен тип активност се приберете у дома, където ще би трябвало да опитате да " включите " режима за възобновяване на силата и да преминете към ролята на момиче, защитавайки този свят от външни намеси.
Вижте какъв вид е вашият началник и по какъв начин да се справите с него
Персонажът на началника е основен воин в редица паметни кино продукции и въз основа на тях могат да се дефинират няколко типажа проб...
Прочети повече
Върнете на мъжете правата им

В някои фамилии, където партньорката е шефка, мъжете постоянно стават толкоз безсилни, че към този момент не могат да носят отговорност даже и за свободното си време. За да избегне инфантилизацията на обичания човек, с цел да не го трансформира в пълнолетно дете, мощната жена би трябвало да прояви мъдрост и да остави за него „ острови “ в фамилния живот, където той може да господства, да се грижи и да дава отговор за тях.

Например, когато кани дамата си на разнообразни концерти и изложения, тя би трябвало да го последва, без да задава въпроси къде и с каква цел отивате някъде. Вашето любознание в този случай може да го демотивира и изцяло да го обезкуражи да ви ухажва, като убие и вашата женственост.

Гардероб

Изборът на дрешник и облекло оказва доста въздействие върху нас, като в този случай ни припомня за функциите ни. Ето за какво, по-добре е да демонстрирате непоколебим настоятелен костюм на подчинените и да спестите копринените халати, късите къси панталони и розови чехли за вашия любящ брачен партньор.
Направете тези пет неща, с цел да се отърсите от позата на „ намръщения “ началник
Работата с нацупени и мрачни шефове може да бъде в действителност мъчителна. Когато шефът по през целия ден се шляе с начумерен взор, отрицателното наст...
Прочети повече
Колкото по-голяма е разликата в стила, толкоз по-лесно ще бъде превключването сред функциите.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР