Сигурно и криптирано, без използване на мрежова инфраструктураНа всеки потребител

...
Коментари Харесай

Flying Carpet – прехвърля файлове между лаптопи

Сигурно и криптирано, без потребление на мрежова инфраструктура

На всеки консуматор евентуално се е налагало да трансферира файлове от един компютър на различен. Това може да стане по разнообразни способи, в това число без да се употребява местна мрежа. Инструмент за тази цел е програмата Flying Carpet, която предлага банален и сигурен трансфер.

Интерфейсът на Flying Carpet за неопитни консуматори е оптимално банален
(екранна фотография: Flying Carpet)

Flying Carpet е лека помощна стратегия, предопределена за прекачване на файлове сред два компютъра посредством криптирана безжична връзка, без да е нужна мрежова инфраструктура. Казано по-просто, всичко, което би трябвало да извършите, с цел да преместите файлове от един преносим компютър на различен, е да се уверите, че са в обсега на безжичните им чипове.

Приложението е налично като подпора за напреднали консуматори, както и във тип на портативна версия за по-неопитни в технологиите, които избират нормално да употребяват GUI (графичен потребителски интерфейс). Flying Carpe има елементарен за потребление интерфейс и включва асистент за пускане на интервенциите.

Първо би трябвало да изберете операционната система и по-късно да посочите дали настоящата машина изпраща или получава данни. Третата стъпка включва избор на папка и е използвана единствено в случай че желаете да изпращате файлове, защото не можете да изберете директория, когато получавате файлове.

Flying Carpet може да откри безжична връзка без съществуване на мрежова инфраструктура, включително рутери, комутатори или точки за достъп. Приложението ще ви разреши да трансферирате голям брой и огромни файлове, без да се притеснявате, че връзката може да прекъсне. Най-важното е, че файловете са криптирани по време на прехвърлянето.

Като цяло, това е едно доста потребно приложение за прекачване на файлове, когато нямате USB устройство, съмнявате се в сигурността на наличната Wi-Fi мрежа или не разполагате с рутер за основаване на безжична връзка.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР