Сигурно е истинска чест да работиш за кралското семейство? Буквално

...
Сигурно е истинска чест да работиш за кралското семейство? Буквално
Коментари Харесай

Ако искаш да си асистентка на Кейт Мидълтън, трябва да преминеш този странен изпит

Сигурно е същинска чест да работиш за кралското семейство? Буквално служиш на хора, които основават история. Е, да, отговорностите ти са извънредно съществени и би трябвало да спазваш убийствено високи стандарти, да не приказваме, че с цел да заемаш такава позиция, не минаваш през най-стандартното изявление за работа. 

Вземете да вземем за пример асистентките на принцесата на Уелс, Кейт Мидълтън. Всяка от тях е минала през един много необикновен изпит, с цел да получи тази влиятелна позиция. 

Нали не мислехте, че една принцеса са оправя с всичко сама? Кейт има дребен, само че доста отдаден екип, който ѝ оказва помощ да прави кралските си отговорности - кореспонденцията, организацията на уговорките ѝ и връзката ѝ с медиите. 

За да си част от екипа на принцесата обаче, минаваш през най-станното изявление за работа. За него споделя шефката на екипа на Мидълтън - Трейси Уотърман, в нов документален филм за това по какъв начин кралското семейство прекарва Коледа в двореца Сандрингам.

Уотърман изяснява, че при изявление за работа на нов претендент се ползва тест с муха.  При него тя поставя умряла муха някъде върху килима в стаята, в която ще се организира изявлението, или върху камината и деликатно следи реакциите на кандидата. 

 Кейт Мидълтън Getty

Тестът е преминат сполучливо единствено в случай че претендентът забележи мухата и реши да я изхвърли. Това демонстрира огромно внимание към детайла - качество, което е извънредно ценено от кралското семейство.  Трейси прецизира, че едвам един от 10 претенденти съумява да премине тестването сполучливо.

Трейси споделя също, че отвън това претендентите не би трябвало да покриват някакви свръхвисоки критерии, с цел да са добре признати в екипа на принцеса Кейт. Основното е те да са амбициозни и да работят елементарно в екип, като усмивката и позитивния метод към дилемите постоянно са на респект. 

Тя разкрива също, че Мидълтън избира екипът ѝ да е с по-неформален дрескод, в случай че няма някое особено събитие.

Според Уотърман няма особена разлика дали ще работите за петзвезден хотел, или за кралското семейство.

Нещото, за което принцесата следи извънредно зорко обаче, е политиката ѝ за " нулева приемливост към злословия ". Тя не разрешава на екипа си освен да изнася злословия за английското кралско семейство, само че не им разрешава и да клюкарят едни за други. За нея това е демонстрация на пренебрежение, издава липса на колегиалност и ниска работна нравственос.

" Кейт съумява да обезпечи същински положителна работна атмосфера в духа на най-хубавите кралски обичаи " , казва Уотърман за работодателите си.

 Кейт Мидълтън Getty

През 2022 година, когато Кейт към момента изпълняваше отговорностите си като херцогиня на Кеймбридж, екипът ѝ разгласява публикация за личен помощник, който да ѝ оказва помощ с благотворителната работа. Според обявата, идеалният претендент би трябвало да има предходен опит като персонален помощник и отлични информационни умения. Също по този начин би трябвало да да има интерес към благотворителните начинания на кралската персона.

Заплащането за тази прозиция беше публично оповестено - 27 000 паунда за 37.5-часова работна седмица.  Още в първите три дни от издание на обявата, ползата беше огромен и над 300 души кандидатстваха по нея.
 Преди кралския живот: по какъв начин изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си изиска  Преди кралския живот: по какъв начин изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си изиска  Преди кралския живот: по какъв начин изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си изиска  Преди кралския живот: по какъв начин изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си изиска
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР