Сигурно е да се каже, че съобщението за състава на

...
Сигурно е да се каже, че съобщението за състава на
Коментари Харесай

`Това не ме впечатлява много` Феновете на Glastonbury са разочаровани от състава за 2024 г. – резултати от анкетата

Сигурно е да се каже, че известието за състава на Glastonbury за 2024 година удари доста почитатели като плоча тиня от Worthy Farm по лицето.

Докато някои приветстваха хедлайнери като Dua Lipa, SZA и Coldplay с отворени прегръдки, не всички пееха една и съща мелодия. Въпреки митове като Шаная Туейн, която се сблъска с непредвидени скъпоценни камъни като Аврил Лавин, и еклектичния микс от LCD Soundsystem, Burna Boy и Cyndi Lauper, които се появиха по време на петдневната приказност на фестивала, имаше доста забиване в калта по-малко повече от удовлетворени от избора на реализатори.

Някои гости на фестивала се усещаха като че ли са попаднали в неверния мош пит, оплаквайки се от неналичието на многообразие и критикувайки състава, че е прекомерно поп-тежък. Един неудовлетворен почитател даже изиска възобновяване на сумата, крещейки: „ Дуа Липа е хедлайнер? Искам парите си от фестивала назад! “ Но без значение дали сте подготвени да танцувате до зори или обезверено обсъждате закупуването на билета си, едно нещо е сигурн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР