Сигурно е, че, за да изкачиш стълбичката на успеха, освен

...
Сигурно е, че, за да изкачиш стълбичката на успеха, освен
Коментари Харесай

Даниел Кралев, ПСК „Черно море”: Треньорът ми ме мотивира да покорявам върхове!

Сигурно е, че, с цел да изкачиш стълбичката на триумфа, с изключение на гений и великанска доза труд, в теб би трябвало да има вяра мощен и съумял човек.

Безспорно доста религия и вяра влага в своите състезатели основният треньор на плувния първенец на България ПСК „ Черно море ” – Никола Петров, нееднократен първенец с варненския клуб. И с ултразаряд вае златни момчета и девойки, бъдещето на БГ плуването.

Че е по този начин, споделят неговите състезатели, които непрестанно покоряват нови върхове в плуването. Варненският клуб построи желязна пирамида от разнообразни по възраст плувци, които работят стимулирано и целеустремено по пътя към триумфа.

Един от тях е Даниел Кралев , трето потомство плувец.

„ Щастлив съм, че мой персонален треньор е Никола Петров. Той ме стимулира да бъда все по-добър в това, което върша. И най-важното – той е изцяло отдаден на нашето развиване като спортисти, дава 100 % от себе си, с цел да ни направи съвършени състезатели и положителни хора ”, откровен е геният на ПСК „ Черно море ”, който се гордее, че е част от най-хубавия тим по плуване в България.
15-годишният възпитаник в Професионалната гимназия по компютърно моделиране и компютърни системи споделя, че още от мъничък е имал нюх за водата и бързо е схванал, че плуването е неговият спорт. Състезава се от 8 години. Точно преди толкоз време за първи път го завела на басейна неговата майка – и тя, и бабата на Дани също са били отдадени на магията, наречена плуване. Предпочита да плува бруст и бътерфлай. Именно в тези стилове са извоюваните от него призове на държавни шампионати и шампионати. Участвал е и в шампионата на Турция - Edirne Cup.

Кралев признава, че не му е мъчно да съчетава учене и тренировки, тъй като го стимулира желанието да бъде по-добър всеки идващ път.

Мечтае един ден да вземе виза за европейско състезание по плуване. Любимият му плувец е огромната звезда на английското и международното плуване Адам Пийти, повторен олимпийски първенец – несломим в коронния си жанр бруст.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР