Сигурни сме, че не сме единствените, които харесват Уил Смит.

...
Сигурни сме, че не сме единствените, които харесват Уил Смит.
Коментари Харесай

Проблемите, които Уил Смит е имал със сина си

Сигурни сме, че не сме единствените, които харесват Уил Смит . Почти няма филм с негово присъединяване, който да не сме изгледали.
 Уилоу Смит, Фейсбук Watch, Red Table Talk и какво мисли дъщерята на Уил Смит за моногамията
Какво мисли дъщерята на Уил Смит за моногамията

Уилоу Смит има какво да ни каже

Семейството на Смит също е доста симпатично и ги следим с интерес. Съпругата му Джейда Пинкет Смит има лично предаване, наречено Red Table Talk , което можем да гледаме във Фейсбук Watch.

Именно там тя и Уил споделиха какви проблеми е имал синът им - Джейдън Смит . Както добре знаем, 21-годишният юноша има няколко кино лентата зад тила си, само че сега се е концентрирал върху музикалните си изяви.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Red Table Talk (@redtabletalk) на Сеп 24, 2019 в 4:00 PDT

Според родителите му обаче Джейдън е имал съществени проблеми с метода, по който се храни. Основната причина е била, че Джейдън Смит е решил да стане веган. Заради натоварения му график обаче не е успявал да си набира задоволително протеин.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jaden Smith (@c.syresmith) на Сеп 8, 2019 в 11:34 PDT

Уил и Джейда Пинкет Смит са били доста обезпокоени за здравето на сина им, тъй като от думите им излиза наяве, че Джейдън е изглеждал доста измършавял и под очите му са се появили тъмни кръгове.
 The Council, Уил Смит, Netflix и новата роля на артиста
Уил Смит става недостижим

The Council ще бъде наложителен за гледане

Самият Джейдън Смит признава, че е имало интервал, в който се е хранил по два пъти дневно, даже единствено по един път. Разбрал е, че има проблем, когато е бил в Австралия и се е наложило да го одобряват в болница поради мощен световъртеж, написа CNN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР