Сигурни сме, че не само феновете на Дуейн Джонсън знаят

...
Сигурни сме, че не само феновете на Дуейн Джонсън знаят
Коментари Харесай

Как Дуейн Джонсън се рани по време на тренировка

Сигурни сме, че освен почитателите на Дуейн Джонсън знаят какъв брой време и старания отделя Скалата, с цел да тренира.
 Ники Бела, Дуейн Джонсън, книгата The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World и по какъв начин си навлече гнева на поддръжниците на Тръмп
Как Дуейн Джонсън навлече проблеми на Ники Бела

Политиката е ужасно нещо

Най-малкото му проличава. Домашният му фитнес пък ни наподобява по-добър от тези, за които плащаме, с цел да посещаваме. Но въпреки всичко не се става канара единствено с ястие - трябват и усилени тренировки.

През годините сме виждали клипчета на това по какъв начин Джонсън тренира и какъв брой сила и централизация влага във повдигането на тежести. На моменти даже сме се съмнявали в това дали е човек.

на Окт 25, 2020 в 9:55 PDT

От един от последните му постове в Instagram разбираме, че си е човек, само че от тези, които не се стопират пред нищо. Дуейн Джонсън разгласява клипче, на което ясно се вижда по какъв начин от лявата му вежда тече кръв (клипчето може да бъде забелязано ).
 Дуейн Джонсън и достигането на 200 милиона почитатели в Instagram
С какво се похвали Дуейн Джонсън

Текилите са от Скалата

Пояснява, че тренировката леко е загрубяла, като веригите, които употребява за спомагателна тежест (надхвърлящи 20 килограма), в тази ситуация са му изиграли неприятна смешка. Но даже не си попива кръвта, а я... облизва.
 Дуейн Джонсън, Young Rock и кои са актьорите, които ще изиграят Скалата в сериала за живота му
Актьорите, които ще изиграят Скалата

Дуейн Джонсън ни е подготвил огромно развлечение

Доста варварско ни се видя на пръв взор, само че след това ни стана ясно за какво го е напраивл. " Опитай личната си кръв, продължи да тренираш и заший раната по-късно - това са разпоредбите в къщата. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР