Сигурни сме, че нашите делници си приличат - динамичен и

...
Сигурни сме, че нашите делници си приличат - динамичен и
Коментари Харесай

10 лесни и бързи идеи за лятна вечеря

Сигурни сме, че нашите делници си наподобяват - динамичен и дълъг работен ден, следучилищни занимания, битови задания. С една дума, вечерята е последното нещо в листата ни, за което все не остава задоволително време и при други условия бихме посветили на надалеч по-приятни занимания.

Вече ви представихме 10 предписания за лятна вечеря. Припомнете си ги ТУК >>>

Поради огромния интерес обаче взехме решение удължим листата и по тази причина през днешния ден ви провокираме с още 10 кулинарни хрумвания. Някои са закачливо напомняне за вкусна и бърза класическа манджа, до момента в който други могат да ви се сторят прекомерно нетрадиционни за вашите вкусови рецептори...

Сега е моментът да експериментирате и да зарадвате обичаните си хора в края на дългата работна седмица:
10 лесни и бързи хрумвания за лятна вечеря (II част) 10 фотоси  10 лесни и бързи хрумвания за лятна вечеря (II част)  10 лесни и бързи хрумвания за лятна вечеря (II част)  10 лесни и бързи хрумвания за лятна вечеря (II част)  10 лесни и бързи хрумвания за лятна вечеря (II част)
Напомняме, че всяка от тях се подготвя за по-малко от половин час и в множеството случаи няма да изцапате повече от един кухненси съд!

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР