Сигурна съм, че всяка от вас е имала момент, в

...
Сигурна съм, че всяка от вас е имала момент, в
Коментари Харесай

Разум и чувства по време на намаления

Сигурна съм, че всяка от вас е имала миг, в който се е нуждаела от чифт красиви обувки, тъй като й следва първа среща, от модерно чанта за обичайното излизане по женски или от ослепителна рокля, която ще накара новата другарка на някогашния й безумно да й завиди. И всичко това се случва тъкмо преди заплата и малко след следващото непринудено, малко безогледно, само че по този начин вълнуващо пътешестване.

Сякаш по закона на Мърфи точно когато предстоят най-изгодните понижения, предколедните покупки и какво ли още не, портмонето и банковата ни сметка са към този момент някъде на... ръба на разсъдъка, до момента в който в главата ни тиктака „ шопинг, шопинг, шопинг “. Как да излекуваме тази есенна потиснатост с изключение на с няколко страхотни фешън придобивки, в които сме сигурни, че ще сме неотразими? И благодарение на на БНП Париба Лични Финанси , несъмнено! Не само че не заема място в дребната компактна чанта, която избираме да носим този сезон, само че можем да пазарим с нея на всички места.

Срок за връщане

Какви още са нейните преимущества? Ако я употребявате рационално и погасявате изхарченото в избрания период, няма да се постанова да плащате. Да, това е по този начин нареченият, в който, в случай че съумеете да си върнете отговорностите, няма да ви се начисли рента. При кредитните карти на БНП Париба Лични Финанси този гратисен интервал е цели 58 дни . По този метод при първа опция можете да възстановите изчезналата сума и ще сте една стъпка напред при идващия шопинг. Все отново стилните изкушения ни следват по петите всеки ден.

Затова следете салдото

Най-лесно е да пазите СМС-ите, които ви уведомяват за всяка направена покупка. С тях ще може елементарно да проследявате салдото по кредитната карта, само че не по-малко значимо е да знаете какъв брой ви остава от гратисния интервал и надлежно коя е падежната дата на погасяване. Добре е още при подписването на контракта да попитате за лимита, гратисния интервал и лихвата на картата, както и къде може да се употребява тя, за да се впуснете умерено в следващата щура конкуренция из магазините.

Захранване на персоналната сметка

Още едно преимущество на кредитните карти на БНП Париба Лични Финанси е услугата, с която можете да извършите превод от картата към персоналната ви банкова сметка. Можете да го заявите онлайн, и то за сума над 400 лева, колкото е ограничаването на множеството банкомати. Така разполагате с пари в брой по сметката си, без да плащате такса за превода. Добре е да знаете, че при тази услуга няма гратисен интервал.

И въпреки всичко разсъдъкът...

Хубаво е да знаете, че можете да си купите всичко, което желаете, и то на момента, само че страстите от време на време би трябвало да отстъпват място на разсъдъка. Припомняме ви, че въпреки и под формата на карта това е паричен заем, ето за какво е добре да прецените деликатно дали е безусловно наложително да употребявате тези пари... тъкмо в този момент.

Кое момиче обаче би устояло на преференциални фешън находки и малко шопинг провинения? Аз не бих. Още повече че този месец удоволствието от извършването на покупки с карта на БНП Париба Лични Финанси е по-голямо, тъй като мога да получа назад по сметката си.

С поддръжката на БНП Париба Лични Финанси

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР