Сигурна съм, че тайната на неговото чудотворно възстановяване е в

...
Сигурна съм, че тайната на неговото чудотворно възстановяване е в
Коментари Харесай

Направете Го Още Днес И Ще Забравите За Болести През Зимата! Мисълта Ви Ще Се Избистри!

Сигурна съм, че тайната на неговото чудотворно възобновяване е в това естествено средство! Колко неповторими изгоди са скрити в даровете на есента…

Орехи с мед
Съставки:
100 грама орехи
2 супени лъжици мед

Приготвяне:
Почистените орехи счукайте в хаванче или благодарение на точилка и найлонов плик. Защо да ги смилате? Поради съществуването на инхибитори в ядките, те са едва обработваеми в храносмилателната система. Трябва да дъвчете този артикул доста деликатно!
За да бъдат орехите и всички потребни субстанции в тях изцяло усвоени, преди да ги употребявате за храна, е по-добре да ги смилате. Перфектни за тази цел са блендера или кафемелачката.

Разделете ги на три елементи. Приемайте сместа от орехи и мед 15 минути преди хранене 3 пъти дневно.
Има и различен, по-традиционен метод за смесването на орехите и меда. Необходимо е да вземете 2 елементи орехи и 1 част мед, поставете ядките в чист стъклен буркан и го напълнете с мед. Много хубаво наподобяват половинките орехи в меда, сходни са на пеперуди…

Тази примес би трябвало да се приема по 1 супена лъжица, 3 пъти дневно преди хранене. Още един път означавам, че е значимо да сдъвчете орехите доста добре, след което те ще донесат всички изгоди за здравето ви! В противоположен случай храносмилателната система няма да може да ги усвои изцяло и няма да получите стремежи удобен резултат върху организма.

Използване на сместа от орехи и мед за здраве
Укрепва имунитета
Орехите в композиция с меда са биологично деен артикул! Йодът, витамините и микроелементите, които са част от сместа, покачват способността на организма да устои на разнообразни инфекции.

Бързо възвръща тялото след заболяване
Всяко заболяване е стрес за тялото. Сместа от орехи и мед се предлага да се употребява постоянно даже от пациенти, които са имали сърдечен удар! Магнезият, който се съдържа в ядките, уголемява съдовете, а след инфаркт съдовете доста се стесняват.

Укрепва сърдечно-съдовата система
Желязото, медта, цинка и витамин В6, които са част от сместа, оказват помощ на тялото да образува червени кръвни кафези. Също по този начин тези субстанции разреждат кръвта: отлична предварителна защита против тромбоза!

Лекува анемията и не разрешава да се развива още веднъж
Ако непрекъснато употребявате орехи с мед, анемията няма да ви засегне! Желязото, което се съдържа в ядките, елементарно се всмуква от тялото.

Подобрява метаболизма
Сместа от орехи и мед подтиква метаболитните процеси в организма. Да, това лекарство несъмнено е калорично! Но в рационална доза, не повече от 3 супени лъжици дневно, то даже ще ви помогне да отслабнете. Орехите са наситени с потребни мазнини, стимулиращи загубата на тегло. Такива мазнини не съдържат холестерол, само че оказват помощ на вътрешните органи да действат вярно. Благодарение на високото наличие на фибри, орехите способстват за възстановяване на храносмилателния развой и за унищожаване на стагнацията в стомашно-чревния тракт, написа e-vesti.bg.

Активира мозъка
Поради високото наличие на витамини от група В, сместа подтиква процесите на мозъка и мисълта.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР