Сигурен знак, че Европа се стреми да се върне към

...
Сигурен знак, че Европа се стреми да се върне към
Коментари Харесай

Светът бавно се връща към нормалните неща – концерти, мачове, изложения

Сигурен знак, че Европа се стреми да се върне към естествения темп на живот е, че Германия позволи огромните събирания на хора над 10 000 души. Това автоматизирано значи, че, футболните мачове и ревютата ще се завърнат в живота на хората.

Подновяват се мачовете в наличието на аудитория от Бундеслигата в 16 федерални провинции, само че феновете ще би трябвало да дават зелен документ или отрицателен антигенен тест. Маските на закрито също остават в действие, оповестява Ройтерс.

Мероприятия, които не попадат в графата „ национално значими събития “ с над 2 000 души гости, ще бъдат обсъждани настрана.

Връщането към естествения живот стартира лека-полека по света след повече от 2 години в условия на пандемия, ограничения и ограничавания за обществени събирания. Две години откакто Австралия затвори границите си за задгранични туристи, страната още веднъж приема посетители, само че те би трябвало да са против Covid-19. Държавата континент беше извънредно тежко наранена поради отлива на туристи и спрения приток на емигранти, от които в действителност стопанската система има потребност. Австралия е стопанска система №11 в света и огромна част от приходите в хазната са от туристически и съпътстващи туризма действия. Освен това е привлекателна за образовани младежи, които сполучливо се вливат в работната мощ.

Финландия също смъкна ограниченията против Covid-19, като в страната може да влизат хора с сложени с две дози ваксина, само че към този момент отпада условието за PCR тест. Постепенно се минава към повече обществени събития и завръщане на работа в офисите.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР