Сигурен знаете за урагана Ирма, който удари Карибите, оставяйки след

...
Сигурен знаете за урагана Ирма, който удари Карибите, оставяйки след
Коментари Харесай

Колонката на Ричард Брансън: Ще платим ли ужасната цена?

Сигурен знаете за урагана Ирма, който удари Карибите, оставяйки след себе си невъобразима съсипия и заличаване. Не след дълго той бе последван от урагана Мария, който провокира големи наводнения и остави цели региони без ток.

Двата урагана нанесоха опустошителни вреди в Пуерто Рико, Доминика и Британските Вирджински острови. Инфраструктурата на Британските Вирджински острови, където пребивавам сега, изцяло се срина. Хиляди домове бяха унищожени. На връщане от остров Некер, където аз и моят екип изчакахме в сигурност прекосяването на Ирма, бяхме разтърсени от картината, която видяхме в близките градчета. Нивото на съсипия беше такова, каквото до момента не бяхме виждали. Оттогава не сме имали даже момент отмора. Много от невероятните хора от екипа наVirgin изявиха предпочитание да останат на островите и да оказват помощ с каквото могат на потърпевшите от бурята.

Като дълготраен гражданин на Британските Вирджински острови, познавам доста добре Карибите. Въпреки че последните няколко седмици бяха същински пъкъл, не се колебая,
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР