Сигурен съм, че ще направим едно страхотно световно първенство по

...
Сигурен съм, че ще направим едно страхотно световно първенство по
Коментари Харесай

Любо Ганев: Сигурен съм, че ще направим едно страхотно първенство

Сигурен съм, че ще създадем едно ужасно международно състезание по волейбол. Получихме поздравления за организацията от ръководителите на интернационалната федерация, сподели в Русе вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев.

Той е уверен, че националният тим на България ще направи страхотни мачове.
 Любо Ганев показа автобиографията си @@@

" Момчетата са доста стимулирани. Няма по-голяма мотивация от това да играеш на международно състезание пред лична аудитория, в личната си страна. Надявам се, че ще достигнем задачата си, а тя е класиране за финалната шестица ", съобщи Ганев.

Легендарният волейболист изрази вяра, че шампионата ще възпламени доста деца към този тип спорт.
" За нас това е най-важното. Основната цел е да накараме децата да спортуват, а не да стоят единствено пред компютрите ", сподели Ганев.

Той разяснява, че се водят договаряния България да бъде една от страните домакини на европейското състезание по волейбол за дами през 2021 година, а Русе ще бъде един от градовете любимци. Разговорите обаче са към момента в начална фаза.
В крайдунавския град волейболната легенда на България показа книгата си " Любо Ганев. Светът отвисоко ". Автори на фоторазказа за именития волейболист, както и неговите 1001 занимателни и невероятни истории, са Владимир Памуков, Тодор Шабански и Бончук Андонов.
" След като прочетете тази книга, ще разбере какво е да гледате света отвисоко ", сподели Любомир Ганев.
" За мен постоянно ще си остане дребното огромно момче ", показа майка му Елена и описа за пакостите, които синът й е правил като дребен и по какъв начин в детската градина трябвало да занесат легло по поръчка, тъй като на другите момчето й не се побирало.
Сред останалите посетители на събитието бяха кметът на Русе Пламен Стоилов, фотографът Бончук Андонов, предприемачът Пламен Бобоков и първият треньор на Ганев - Александър Тодоров.
" Горд съм, че има русенец, който е постигнал толкоз доста, че е обичан и прави доста за Русе ", сподели Стоилов.
Крайдунавският град е хазаин от през днешния ден до 18 септември на конфликтите от група " Б " от първата фаза на международното състезание по волейбол за мъже, в която са тимовете на Бразилия, Канада, Франция, Египет, Китай и Холандия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР