Сигурен съм, че Русия ще впрегне целия си властови ресурс

...
Сигурен съм, че Русия ще впрегне целия си властови ресурс
Коментари Харесай

Ефрем Ефремов: Русия ще осигури чудесни условия за Световното първенство по футбол

„ Сигурен съм, че Русия ще впрегне целия си властови запас да обезпечи чудесни условия за сигурност и нищо притеснително няма да се случи по време на Световното състезание по футбол. “ Това сподели в предаването „ 12+3 “ доцент Ефрем Ефремов, заместник-ръководител на Факултета по публицистика и всеобщи връзки. В политически аспект каквото беше – беше до Световното състезание, огромната политическа борба беше преди шампионата, съобщи Ефремов:
„ Всеки в Англия си дава сметка, че при един протест на шампионата от страна на Англия - това автоматизирано значи рухване на държавното управление. Знаете какво е футболът в Англия. “

Ефрем Ефремов разяснява вълна от отрицателни реакции, посрещнала вестта, че Роби Уилямс ще пее на откриването на шампионата:

„ Слава Богу, в Англия има хора, които не считат апелите на държавното управление и това, че Роби Уилямс ще пее, за величествен геополитически неуспех. Това е един празник на спорта. Запалянковци от целия свят идват в Москва. Гледах голяма фотография на ентусиасти от Перу. Можете ли да си визиите от Перу да отидеш в Москва? И хората не наподобяват заможни. Това значи, че са спестявали цяла година, теглили са заеми да се отдадат на тази страст да поддържат своя тим. “

Русия има своето място на интернационалната сцена, а огромните компании - спонсорите на ФИФА, имат своето още по-определящо място, безапелационен бе Ефремов:

" Като цяло те вземат решение къде да бъде едно състезание и къде не. Руският пазар не е за изпускане от нито една компания. Китай бяха домакини на летни игри, взеха зимни игри. Ако решат, ще вземат и международно състезание по футбол без особени проблеми. Няма компания по света, която да пренебрегне близо 2 милиарда души. Не са решили, не са го създали. "

Запитан за прогноза за новия международен първенец по футбол, доцент Ефремов посочи смисъла на неотдавна завършилите тежки клубни шампионати и сложното влизане в ритъма на нов огромен шампионат:

" Германия са потвърдили, че могат да се оправят с този стадий на подготовка. Аржентина персонално на мен доста ми се желае, с цел да може един приказен футболист като Меси да завърши кариерата си със международната купа. Франция са доста сериозен и уравновесен тим. Бразилия не сме ги гледали като отбор, само че Бразилия си е Бразилия - при тях знаете, че полуфинал се смята за полупровал и национална покруса. Някой от тези четири тима ще дефинира финалната двойка. "  
Цялото изявление е в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР