Сигурен съм, че мнозина от вас си спомнят затварянето от

...
Сигурен съм, че мнозина от вас си спомнят затварянето от
Коментари Харесай

Илко Стоянов спечели дело за спортни зали в Благоевград

„ Сигурен съм, че мнозина от вас си спомнят затварянето от страна на ДНСК на залите за спорт и художествена самоинициатива в парк “Македония ” при започване на тази година “, написа някогашният кмет на Благоевград Илко Стоянов.

Той напомни, че клубовете, ползващи залите се самоорганизирали за кротичък митинг, който той е подкрепил и в персонално качество, и като кмет на Благоевград.

Ето какво още написа Стоянов:

След митинга, Административен съд анулира разпореждането на ДНСК и залите започнаха да се употребяват още веднъж от децата на Благоевград. Само че инспекциите на ДНСК по отношение на мен продължиха и ми бяха издадени пет наказателни постановления, с които бях персонално санкциониран.

До този миг не съм съобщавал за тези дейности, тъй като смятам че работата на един кмет е да пази ползите на хората от Благоевград, без значение че от време на време това води до персонални последствия за самия него.

Пиша тази обява, тъй като към днешна дата, няколко разнообразни състава на съда анулираха всичките наложени санкции по наказателните постановления.

А дали ще успеем да запазим парцелите в интерес на община Благоевград ще зависи точно от хората на Благоевград, когато постъпи предложение да бъдат върнати на страната.

Както и преди, аз единствено мога да бъда един от тях!


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР