Сигналите за купуване на гласове ще са наша приоритетна задача

...
Сигналите за купуване на гласове ще са наша приоритетна задача
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Сигналите за купуване на гласове ще са наша приоритетна задача в следващия месец

Сигналите за пазаруване на гласове ще са наша предпочитана задача в идващия месец, сподели вътрешният министър Калин Стоянов по време на Национално заседание на Министерство на вътрешните работи, в което вземат участие още министър-председателят акад. Николай Денков, и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов и Мария Павлова, заместител основен прокурор, оповестява Българска телеграфна агенция.

Стоянов уточни, че по отношение на идните локални избори против Министерство на вътрешните работи ще стартира акция като нейни опорни точки ще бъдат, че Министерство на вътрешните работи извършва сюжет, че оказва влияние и че може да окаже надзор над изборните резултати. " В Министерство на вътрешните работи не работим по сюжет, а по очевидни сигнали, приканвам жителите да са дейни ", сподели министърът.

Сред тематиките, които ще бъдат разисквани на Национално заседание са задачите и целите на Министерство на вътрешните работи, организацията на активността на структурите при подготовката и провеждането на избори за общински съветници и кметове, разбор на резултатите от подхванатите ограничения за ограничение на противозаконната миграция, противодействието на престъпността и домашното принуждение, положението на пътнотранспортния травматизъм.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР