Сигналите за купуване на гласове ще са наша приоритетна задача

...
Сигналите за купуване на гласове ще са наша приоритетна задача
Коментари Харесай

Вътрешният министър: Сигналите за купуване на гласове ще са наша приоритетна задача

Сигналите за пазаруване на гласове ще са наша предпочитана задача в идващия месец, сподели вътрешният министър. 

Той взе участие в Национално заседание на Министерство на вътрешните работи дружно с министър-председателя акад. Николай Денков, и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов и Мария Павлова, заместител основен прокурор, предава Българска телеграфна агенция. 

Стоянов уточни, че по отношение на идните локални избори против Министерство на вътрешните работи ще стартира акция като нейни опорни точки ще бъдат, че Министерство на вътрешните работи извършва сюжет, че оказва влияние и че може да окаже надзор над изборните резултати.

" В Министерство на вътрешните работи не работим по сюжет, а по очевидни сигнали, приканвам жителите да са дейни ", сподели министърът.

17 коли са отнети от пияни или дрогирани водачи от началото на август, когато бе признат законът. Общо присъдите са 49, като в останалите 32 случая хората са платили цената на колите, защото не са били притежатели. Общо 309 коли са били конфискувани, разяснява министър Стоянов. 

Стоянов подсети, че за пръв път от 2 години ще има звено за битка с купени избор сред Министерство на вътрешните работи, прокуратурата и ДАНС. Вече е пусната и горещата линия, на която да се подават сигнали.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР