Сигналът за инцидента е получен в полицията след 13.10 часа

...
Сигналът за инцидента е получен в полицията след 13.10 часа
Коментари Харесай

Джип се удари в микробус със седмокласници, дете и учителка са в болница

Сигналът за случая е получен в полицията след 13.10 часа през днешния ден, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив. 

Според предварителната информация джип " Гранд Чероки " е подхванал противоположен завой и е лишил преимуществото на микробус " Фолксваген Крафтър ". Той пътувал в посока Карлово, като превозвал седмокласници от пловдивско учебно заведение, които отивали на екскурзия. Джипът бил ръководен от жена на 55 година Пробата ѝ за алкохол е негативна.

След инцидента в болница " Свети Георги " в Пловдив са откарани едно дете и учителка за проучвания. Те са контактни, в положително положение, оповестиха от лечебното заведение. 

Движението по пътя Пловдив-Карлово не бе прекратено, само че за малко имаше усложнения в трафика. На място полицейски екипи контролираха придвижването.

При различен случай - на изхода на Карлово, жена пострада откакто се удариха три автомобила. Ранената е откарана в болница в Пловдив за обзор, към момента не е известно какво е положението ѝ, оповестиха от полицията. Тя е пътувала в един от колите, а в различен от авариралите транспортни средства се е возило дете, което не е потърпевшо. Не са потърпевши и останалите пасажери. 

По първични данни единият автомобил се е блъснал откъм гърба в този пред него, а третият - евентуално, с цел да избегне конфликта, е подхванал маневра и е изхвърчал от пътното платно. Пътят Карлово-Пловдив е затворен, а работата по случая продължава.

За регионалния град няма обходен маршрут, защото секторът Васил Левски - Баня е затворен поради ремонт.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР