Сигналът за инцидента бе подаден около 17.40 ч. навръх празника

...
Сигналът за инцидента бе подаден около 17.40 ч. навръх празника
Коментари Харесай

България Се Моли! Две Дечица Изчезнаха В Морето!

Сигналът за случая бе подаден към 17.40 ч. точно на празника на града. Шест деца са били на вълнолома - доста покрай тетраподите, когато вълна повлича две от тях. Те са на 13 и 14 години. Момчетата изчезват под тетраподите пред ужасените погледи на очевидците.

В интервенцията по издирването се включиха чиновници на " Гранична полиция ", " Морска администрация ", Военноморски сили и пожарната. Кметът на Варна Иван Портних, който анулира празничния концерт и заря, бе в непрекъсната връзка с тях. След няколко часа обаче - към 20.45 ч. интервенцията по издирването бе прекъсната поради тъмнината.

" Вълнението е доста мощно. Направени са няколко опита да бъдат извадени телата на децата, само че те не са открити. Не чакаме да са живи след толкоз време. Утре сутринта продължаваме ", разяснява нощес началникът на Регионалата дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " комисар Тихомир Тотев.

Бащата на едното изчезнало момче и негови другари са се пробвали да провеждат независимо търсене, само че управляващите не им позволиха.

След оценка на оперативната конюнктура щабът при " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " е основал организация и бяха подхванати дейности за осветление на региона на случая, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

През цялата нощ в региона са патрулирали екипи на бранш " Специализирани оперативни действия ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР