Сигналът на самолет на Еър Франс, летящ от Париж за

...
Сигналът на самолет на Еър Франс, летящ от Париж за
Коментари Харесай

Пътнически самолет от Франция за Индия кацна аварийно в Иран

Сигналът на аероплан на " Еър Франс ", летящ от Париж за Мумбай изчезна от радарите, след което извърши спешно кацане. Самолетът е " Еърбъс A-340-313 ". Той е изхвърчал от Париж в 11:21 часа френско време. Сигналът му е липсващ, до момента в който е летял над Иран, излиза наяве от данните на профилирания уебсайт Flightradar24, представен от Канал 3.

Пилотът на самолета е подал SOS сигнал, след което е почнал внезапно да се спуска.

" Полет AF218 понастоящем не се наблюдава от Flightradar24. Той или е отвън обсег, или към този момент е кацнал ", предава уебсайтът за следене на полети.

След като известно време нямаше връзка и изясненост какво се е случило със самолета, в последна сметка стана ясно, че развръзката е щастлива. Пилотите са направили изключително кацане на летището в Исфахан.

Официалнота версия е, че самолетът е кацнал от съображения за сигурност поради зародил случай на борда. Пътниците са невредими, а самолетът чака позволение да излети. Причината пък да излезе от радарите е неналичието на покритие в иранското въздушно пространство на избрана височина. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР