Сигналът на популистките партии за останалата част от Европа е

...
Сигналът на популистките партии за останалата част от Европа е
Коментари Харесай

Марин льо Пен призова за нормализиране на отношенията с Русия

Сигналът на популистките партии за останалата част от Европа е нежеланието за борба с Русия, съобщи водачът на френските националисти Марин Льо Пен, заяви РИА Новости.
Тя взе участие в огромна проява в Милано, проведена от италианската партия „ Лига “ в навечерието на изборите за Европейски парламент на 26 май, оповестява БГНЕС.
" Нямаме причина да бъдем в положение на омраза с Русия. Надяваме се, че нормализирането (на отношенията) сред европейските страни и Русия ще се случи, тъй като то е в очевиден интерес на европейските страни и, мисля, в полза на Русия ", сподели тя.
„ Лига “ и нейният водач, вицепремиерът и вътрешен министър на Италия Матео Салвини, организираха протест в Милано с присъединяване на водачи и водещи представители на популистки, десни и националистически партии в Европа. Заедно с Льо Пен в северния италиански град дойдоха и ръководителят на холандската Партия на свободата, водачите на българската партия „ Воля “, чешката „ Свобода и директна народна власт “ и словашката „ Ние сме семейство “, както и европейски депутати и политици от Германия, Естония, Белгия, Дания, Финландия и Австрия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР