Сигналът на БСП беше неоснователен. Един преднамерен натиск няма как

...
Сигналът на БСП беше неоснователен. Един преднамерен натиск няма как
Коментари Харесай

Банов за исканата оставка от БСП: Сигналът им беше неоснователен

" Сигналът на Българска социалистическа партия беше безпочвен. Един умишлен напън няма по какъв начин да бъде мотив за оставката ми. Държавният интерес е предпазен. 3 години се водиха каузи с компанията, само че за жалост са изгубени ". Това съобщи пред Нова телевизия министърът на културата Боил Банов поисканата му оставка от страна на Българска социалистическа партия. Поводът е решението на Върховния касационен съд, съгласно което Министерството на културата не може да изиска наказателна клауза от изпълнителите на ремонта на столичното Ларго.
Моят екип е доста сериозен и първокласен. Работата ни през последните 2 години го потвърждава. Моята работа е, когато открия, че вътре в министерството има " гнили ябълки ", да ги отстраня ", съобщи още Банов.
Оказа се, че страната освен няма да получи обезщетение за ремонтните действия, само че дължи и 73 000 лева разходи по делото.
Банов разяснява за какво кинодейците заплашват с митинги. " Целта е да се направи нов метод на финансиране на българското кино и да се основат по-добри условия и благоприятни условия ", сподели още Банов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР