Сигналът към МВР за публикуваните в социалните мрежи заплашителни коментари

...
Сигналът към МВР за публикуваните в социалните мрежи заплашителни коментари
Коментари Харесай

НСО сигнализирали МВР за заплахите срещу патриарх Кирил

Сигналът към Министерство на вътрешните работи за оповестените в обществените мрежи заплашителни мнения по адрес на съветския патриарх Кирил пристигнал от Националната работа "Охрана " (НСО), заяви "24 часа ", базирайки се на източници в полицията.
Единият от притеснителните мнения гласял: "Да посрещнем съветския патриарх с "Макаров ". Според различен коментар патриархът на Руската православна черква е трябвало да бъде посрещнат със "сребърен патрон ", тъй като в предишното имало поверие, че единствено с арсенал от доблестен метал може да се убие върколак или вампир.
Към момента информацията не е доказана публично от Министерство на вътрешните работи.
Припомняме, през вчерашния ден стана ясно, че служители на реда са посетили 4-ма души по отношение на техни мнения в обществените мрежи по адрес на патриарх Кирил в обществените мрежи. Коментарите били обидни и заплашителни. Гражданите са били формирани да подпишат протоколи, че няма да насочат закани или обиди по отношение на съветския патриарх Кирил, който е на посещаване у нас във връзка 140-та годишнина от Освобождението на България.
Четиримата "посетени " от български служители на реда са: Теодор Спасов, Иво Дошев, отец Рафаил - Росен Стефанов и Калин Димитров.
По-късно от Министерство на вътрешните работи обясниха, че дейностите на полицията са били по сигнал и са според компетенциите на органите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР