Сигналът е подаден от негови колеги от ''Вътрешна сигурност'' към

...
Сигналът е подаден от негови колеги от ''Вътрешна сигурност'' към
Коментари Харесай

От прокуратурата с подробности за задържания служител на 4-то РПУ

Сигналът е подаден от негови сътрудници от ''Вътрешна сигурност'' към Министерство на вътрешните работи. Беше ни сигнализирано, че едно лице популяризира наркотични субстанции на територията на град София. След като бяха осъществени съответните процесуално-следствени дейности и бяха употребявани СРС-та, лицето бе арестувано в ж.к. ''Лагера'' в миг на продажба на наркотични субстанции.

Това разкри на брифинг пред публицисти административният началник на Софийската градска прокуратура Емилия Русинова във връзка вчерашната акция против продажбата на опиати, съобщи кореспондент на Novini.bg.

,,Дотук сме документирали още две осъществени от него продажби. В жилището, което населява, намерихме и други наркотични субстанции. Иначе през вчерашния ден по време на акцията е продал 50 таблетки за сумата от 500 лв.. След претършуване на дома му бяха открити към 200 таблетки, скрити в абсорбатор, и бележник, в който е записвал по кое време и на кого е продавал наркотиците'', разяснява Русинова и добави, че на обвинения следва да бъде повдигнато обвиняване за разпространяване на опиати.

,,Утре в съда ще бъде импортирана непрекъсната мярка с искане ''задържане под стража'', уточни прокурорът и разясни, че към този миг други обвинени лица по случая няма.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР