Сигналът е анонимен, става ясно още от информацията на АКФ.

...
Сигналът е анонимен, става ясно още от информацията на АКФ.
Коментари Харесай

АКФ пусна снимки на Борислав Сарафов с Петьо Еврото в “Осемте джуджета”

Сигналът е неизвестен, излиза наяве още от информацията на АКФ. Потвърждава обаче изнесените към този момент данни за схемите с непозволено въздействие и потребление на прокуратурата като бухалка в частен интерес с с присъединяване на някогашния началник на столичното разследване Петьо Петров и настоящи магистрати.

 

За тях се заприказва в следствието " Осемте джуджета ", направено точно от Антикорупционния фонд. В него основни герои бяха самия Пепи Еврото, брачната половинка му Любена Петров, предприемачът Илия Златанов и неговия наследник Явор.

 

Снимките се появяват в забавен миг, в който прокуратурата води вътрешна война. Тя избухна след хипотетичния атентат против основния прокурор Иван Гешев. Припомняме, че след случилото се обвинител №1 даде конференция, в която насочи тежки обвинявания по отношение на Борислав Сарафов за скрит план. Гешев изиска оставката на Сарафов.

 

Зам.-главният прокурор Борислав Сарафов реагира на изявлението на Иван Гешев като изиска да бъде подложен под защита. Той упрекна Гешев, че е невменяем и че съзнателно държи избрани каузи " на трупчета ". Самият Сарафов пък внесе сигнал до прокуратурата против Гешев и изиска от Висш съдебен съвет предварителното му освобождение.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР