Сигнал за верижна катастрофа между три трамвайни мотриси в района

...
Сигнал за верижна катастрофа между три трамвайни мотриси в района
Коментари Харесай

Момче загина при верижна катастрофа между три трамвая в София, 10 са ранени

Сигнал за верижна злополука сред три трамвайни мотриси в региона на жк “Дружба “, бул. „ Искърско шосе “ е подаден през днешния ден към 11.30 часа. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

По първични данни е починало момче, пресичало в този миг релсите на ул. Искърско шосе “. В болнично заведение за обзор са откарани 10 пасажери от последната мотриса, оплакали се от разнообразни пострадвания.

В момента на място се прави оглед от столични полицейски екипи. Движението на трамваите в региона краткотрайно е спряно.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, в границите на което ще се откриват и аргументите за зародилия случай.

Трамваите от линия 23 ще се движат от „ Гео Милев " до станция Изток, а трамваите от линия 20 се движат от Пета метростанция на ул. „ Пиротска " до „ Гео Милев ". В сектора от гара Искър до „ Гео Милев " са пуснати рейсове, оповестиха от Столична община.

Двама от потърпевшите от верижна злополука в столичния квартал " Дружба ", които бяха признати в Следствен отдел към окръжна прокуратура на УМБАЛ " Св. Анна " - София АД, оповестиха от болничното заведение.

Сред тях е ватманът на едната мотриса - жена с порезна рана на главата, без заплаха за живота. Другият потърпевш е мъж с гръдна контузия, без заплаха за живота. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР