Сигнал за това, че протестиращи са спирани за проверки на

...
Сигнал за това, че протестиращи са спирани за проверки на
Коментари Харесай

Сигнал от протестиращ: Спират ни на КПП-та за проверки, за да не стигнем до протеста

Сигнал за това, че протестиращи са спирани за инспекции на КПП-та и не са допускани свободно до региона на митинга, подаде общински консултант в СОС от " Да, България " пред BTV.
Имаме съгласувателно писмо, в което сме уведомили Следствен отдел към окръжна прокуратура, че ще протестираме пред Българска народна банка. Първо не пускат хората от прилежащите уици, аз пристигам от Левски и Дондуков. Там стопираха през три КПП-та. Въобще, с цел да стигна дотук трябваше да си покажа служебната карта като общински консултант. Имаме бус с озвучаване, с който желаеме хората да могат да приказват. И служителите на реда ни стопират, не можем да продължим. Шефът на служителите на реда в региона няколко пъти да му отпечатвам съгласувателното писмо. Аз го имам на електронен притежател. Аз им го демонстрирам и те ме препращат от един на различен началник ", разяснява общинският консултант.
 2 септември - ще падне ли от власт Борисов след Велико национално въстание? 2 септември - ще падне ли от власт Борисов след " Велико национално въстание "?
Утрешният 2 септември несъмнено се чака да е извънредно парещ и то освен от позиция " време ". Тогава в Народното събрание се връщат д...
Просто тия хора тук извършват заповедите на мафията, не пазят хората. За какво сте тука, попита той служителите на реда които в компактен кордон пазят площад Батенберг, където са се събрали протестиращи последователи на " Да, България ".
В същото време последовател на " Възраждане " изясни, че група деятели на придвижването са намерили каски и щитове на земята при ул. Леге към Партийния дом и са ги върнали на полицията. " Ние сме тук не, с цел да имаме съприкосновения с органите на реда, а с цел да желаяме сметка от тези, които са затворени вътре. Полицаите са хора като нас, принудени да пазят политическите еничери, които убиват страната сега ", сподели той пред кореспондент на BTV.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР