Сигнал за полицейско насилие в София. 30-годишният Николай Илков твърди,

...
Сигнал за полицейско насилие в София. 30-годишният Николай Илков твърди,
Коментари Харесай

Мъж твърди, че е ритан, бит и обискиран по унизителен начин от полицаи в София

Сигнал за полицейско принуждение в София. 30-годишният Николай Илков твърди, че е пребит и потиснат от униформени преди няколко дни.

От Столична дирекция на вътрешните работи ревизират случая.

Николай Илков е спрян от полицейски патрул. Дал си документите за инспекция, само че отказал да слезе от колата.

Мъж е умрял в ареста на пандиза в Бобов дол

„ Не давам съображение да бъда изкаран от колата си за обиск. Не съм осъждан, не съм влизал в пререкания с органите на реда през целия си живот “, сподели Николай Илков пред БТВ.

В последна сметка служителите на реда ревизирали облеклата и портфейла му. Когато обаче поискали да го обискират, Илков отказал. „ Казва, че ще извършат повсеместен обиск. Искат да видят какво имам в гащите, в чорапите и в обувките “, добави Николай Илков.

Следва блъскане в колата и на тротоара, а по-късно удари, твърди пострадалият. „ Усещам няколко индивида по какъв начин ме обездвижват изцяло и стартират да ме ритат в региона на тялото. Усещам по какъв начин един човек скача върху гърдите ми и стартира с юмруци да ме удря в лицето “, излиза наяве от думите на Николай.

Закопчаха двама в Пловдив за бягство от полицията и трошене на патрулка

Илков твърди, че е обискиран по позорен метод. „ Свалят ми панталона, смъкват ми долното долни дрехи... безусловно на улицата, до знака с рейса. Това беше най-голямото оскърбление, което съм изживял в живота си “, добавя Николай.

Версията на униформените обаче е друга – че е осуетил полицейска инспекция и се опитал да бяга.Илков е безапелационен, че ще си търси правата в съда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР