Сигнал за пожар в търговския център в столичния квартал Гео

...
Сигнал за пожар в търговския център в столичния квартал Гео
Коментари Харесай

Пожар избухна в мол в София тази сутрин

Сигнал за пожар в комерсиалния център в столичния квартал „ Гео Милев ”, написа " Факти.бг ".

По непотвърдена информация повода за пожара е щета в ел. инсталацията. Сигналът е подаден малко след 4 часа тази заран,предаде Нова телевизия.Над постройката се е носил гъст черен пушек. Екипи на пожарната са се борили с огъня. За в този момент няма информация за потърпевши.

Запалила се външна рекламна табела на фасадата е предизвикала пожара в столичния търговски център " Sky City Mall ", заяви във Фейсбук кметът на община Слатина Георги Илиев. Огънят е горящ тази заран  и по първична информация не е засегнал непосредствено комерсиалните площи.

" Подаден е сигнал и пожарникарите още веднъж са реагирали навреме. Благодаря! ", написа Илиев. Пожарът е овладян, само че към момента има задимяване. Щетите са единствено материални, като за благополучие няма потърпевши хора. От комерсиалния център също излязоха с публична позиция за случая.

" Тази нощ към 4.30 ч. е зародил пожар от фасадата на Sky City Mall. Задействала се е системата за пожароизвестяване и незабавно е подаден сигнал на тел. 112 от дежурен комендант и от СОТ. Незабавно на място са пристигнали екипи на полицията и пожарната. Няма потърпевши хора. Нанесени са материални вреди ", излиза наяве от известието. Заради пожара обаче " Sky City Mall " няма да работи през днешния ден. Търговският център ще отвори порти след позволение от способените органи. От управлението на комерсиалния център насочиха благодарности към пожарната и полицията за бързата и професионална интервенция.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук . Потребителско име*:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР