Сигнал за липса на сапун, хартия и лоши условия в

...
Сигнал за липса на сапун, хартия и лоши условия в
Коментари Харесай

Пациентите на столична поликлиника преживяват истински ад

Сигнал за липса на сапун, хартия и неприятни условия в тоалетните за пациенти в ДЦК (Диагностично-консултативен център) XX - София бе подаден от жител в платформата за сигнали – Helpbook, написа dnes.bg.

" В тоалетната за пациенти на втория етаж в ДЦК XX - София няма сапун и тоалетна хартия, което е в нарушаване с обикновените хигиенични правила и съставлява причина за разпространяване на инфекции ", сигнализира създателят на сигнала, като отбелязва, че не е наясно какви са изискванията в останалите пациентски тоалетни на останалите етажи в постройката на поликлиниката.

" Сигналът е съответно за тази на втория етаж. Както ще видите от фотосите, също тоалетната паница е без седалка, водата от казанчето се пуска с омърляно въженце, подът е с мозайка, която се е пропила с вода и неизвестно още какво ", се показва още в написаното.

Все отново, тоалетната е била почистена, доколкото разрешават изискванията в нея, правилно отбелязва още жителят.

Ако видите неправда, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и желаете да подадете сигнал - направете го онлайн в Helpbook!

Платформата ще ви даде опция освен да придадете публичност на казуса, само че и да изпратите сигнал до виновните институции.




Снимки: HelpBook
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР