Сигнал за изоставен багаж затвори автогарата в Шумен. Районът е

...
Сигнал за изоставен багаж затвори автогарата в Шумен. Районът е
Коментари Харесай

Полицията отцепи автогарата в Шумен, ето каква е причината

Сигнал за зарязан багаж затвори автогарата в Шумен. Районът е отцепен от полицията, все още е прекратена и продажбата на билети за София и Варна, оповестява БНР и Блиц.

Сигналът за изоставения багаж в региона на автогарата в Шумен е бил подаден към 21 ч. нощес в оперативната дежурна на Министерство на вътрешните работи. Веднага на място бяха изпратени няколко полицейски екипа и екип на шуменската пожарна. 

Касиерките на двете огромни автобусни компании бяха помолени от полицията да изоставен неотложно офисите си. И все още е прекратена продажбата на билети по направленията от Шумен за София и Варна.

От Министерство на вътрешните работи са подхванали всички нужни ограничения с цел да осигурят  сигурността на  преминаващите жители и коли в региона. 

Пътниците на едната от компаниите, която има рейс за София в 23 часа и 45 минути бяха отведени от касиерката на отдалечено място от секторите на автогара Шумен, където се качиха на рейса за София. 

Екип на Специализирания отряд за битка с тероризма е дошъл от Варна, с цел да ревизира изоставения багаж на автогарата в Шумен.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР