Сигнал за готвена провокация на протеста довечера пристигна във FrogNews.

...
Сигнал за готвена провокация на протеста довечера пристигна във FrogNews.
Коментари Харесай

Готвят провокация срещу майките от ”Системата ни убива” на блокадата пред СУ

Сигнал за готвена провокация на митинга тази вечер дойде във FrogNews. В региона на Докторската градина към Софийския университет е бил видян бус от който са слезли огромен брой мургави мъже. Бусът е бил съпроводен от полицейска кола. Хора в парка ясно са чули диалог по какъв начин на демонстрациите тази вечер се готви провокация и експанзия против палатките на майките на деца с увреждания от ”Системата ни убива ”.
Мъжете слезли от буса към момента са в парка, към университета и региона на ул. " Шипка " край Софийския университет, научи още FrogNews. Видът им и нескритите планове са тормозили извънредно моного другите хора в парка, които алармираха медията ни.

Припомняме, че една от протестните блокади се намира точно в региона на висшето образователно заведение. Движението на булеварда е спряно от Алма матер до Орлов мост поради буса на майките от " Системата ни убива " и палатковия лагер, станал прочут като " Орлов град ".

Това е следващият сигнал за възможна готвена провокация. Вчера бе предотвратена такава на Орлов мост, откакто протестиращите там видяха ултраси, които се готвят да проявта експанзия. Опитът бе спрян след сигнализиране до охраняващите в близост служители на реда.

След извънредно високото напрежение през вчерашния ден в региона на София Тех Парк, където се организира националната конференция на ГЕРБ и бездействието на полицията и защитата там, хората в региона са мощно обезпокоени от допустимо експанзии против майките и хората, които ги поддържат.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР