Сигнал за деца, опасно превозвани в открито необезопасено ремарке на

...
Сигнал за деца, опасно превозвани в открито необезопасено ремарке на
Коментари Харесай

Сигнал: Занималня в Пловдив вози необезопасени деца в ремарке

Сигнал за деца, рисково транспортирани в намерено необезопасено ремарке на товарно МПС, е получила юрист Екатерина Димитрова, оповестиха от.

На фейсбук страницата на - град Пловдив е било качено видеоизлъчване онлайн от транспортиране на деца в открита каросерия на товарно МПС. " Децата не са обезопасени, очевидно се клатушкат, даже едно момиче от самото начало ги подканя да се държат крепко ", разяснява юрист Димитрова в сигнала.

На видеото се вижда, че петима души - четири деца и една жена, се возят в открит товарен отсег на товарно МПС и всеки миг някое от тях може да изпадне от каросерията. От видеото излиза наяве още, че маршрутът е дълъг, защото децата споделят, че отиват до връх /не се чува добре/ в Стара планина, т.е. (изглежда) ще се върнат в град Пловдив със същото транспортно средство.

Жената, която снима, разяснява, че и господин Банков е там. " Детска планета " е частна занималня в град Пловдив, чийто притежател и шеф е Румен Банков.

Сезирани са виновните институции за предприемането на дейности за недопускане на превозването на деца от детската градина по метод, който очевидно заплашва тяхната сигурност и живот, се споделя още в сигнала.

Видеото беше свалено от Facebook, само че разполага със записа, който публикуваме в редактиран тип:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР