Сигнал срещу кмета на район Изгрев Цветомир Жеков публикува в

...
Сигнал срещу кмета на район Изгрев Цветомир Жеков публикува в
Коментари Харесай

Агитира ли на маса кметът на столичния район Изгрев и кандидат на ГЕРБ?

Сигнал против кмета на регион " Изгрев " Цветомир Жеков разгласява в своята Фейсбук страница претендентът за кмет на региона Филип Симеонов. Симеонов е претендент, подсилен от " Демократична България ", а Жеков се състезава за нов мандат като претендент на ГЕРБ.
В собствен пост във Фейсбук Симеонов твърди, че от общината звънят на домоуправителите в регион " Изгрев " и ги канят да им дадат доклад, като поканата е с името на Жеков – той персонално щял да дава доклада. Следва доклад " на маса " - с листовки на ГЕРБ при чиниите, прибавя Симеонов и разгласява фотография за доказателство.

Друго от доказателствата е качен в Гугъл аудиозапис, който обаче сега на стартиране на материала не може да бъде изтеглен. Обяснението, обещано от Гугъл, е, че " прекалено много консуматори напоследък " са видели и/или теглили файла.
Actualno.com потърси господин Жеков на работното му място, в общината. От там ни обясниха, че той е в предизборна акция и сега не работи - по закон, както и че не могат да ни дадат различен контакт. Все отново, оставихме наши координати и в случай че господин Жеков пожелае, може да разяснява и ще публикуваме неговия отговор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР