Сигнал от чужди партньорски служби за съмнителни контакти на двамата

...
Сигнал от чужди партньорски служби за съмнителни контакти на двамата
Коментари Харесай

Чужди служби засекли гардовете на НСО в контакт с бандити


Сигнал от непознати партньорски служби за съмнителни контакти на двамата уволнени чиновници на НСО е довел до отнемането на позволява им до секретна информация и последвалото им уволняване.
Офицерите Станчо Станев и Иван Иванов били освободени при започване на предишния месец, само че информацията за уволнението им бе обявена едвам в събота от вътрешния министър Цветан Цветанов. При осъществяване на периодическата инспекция за възобновяване на достъпа до класифицирана информация на двамата държавни гардове, сътрудници на ДАНС отправили питане и до партньорските служби в чужбина.
Обичайна процедура било да се пита дали в Европейски Съюз има някаква съмнителна информация за проверяваните. От непозната спецслужба върнали сигнал за засечена връзка сред българи, арестувани за трансгранична престъпност, и хора в доста близкото обграждане на двамата чиновници на НСО. Имало подозрения, че и самите охранители на властта поддържали директни контакти с членове на интернационална незаконна тайфа.
Станев е бил един от персоналните гардове на някогашния министър председател Сергей Станишев. А още по-рано е ръководел екипа, който охранявал президента Петър Стоянов. Той бил нараснал в шеф на образователния отдел два месеца преди да го освободят. Колегата му Иван Иванов пък пазел непознати високопоставени персони по време на визити у нас. (24часа)
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР