Сигнал от Биляна Петрова и Десислава Иванчева е в основата

...
Сигнал от Биляна Петрова и Десислава Иванчева е в основата
Коментари Харесай

Иванчева и Петрова: Гешев се хвали с разкрития по наш сигнал за `брак с починал`

Сигнал от Биляна Петрова и Десислава Иванчева е в основата на последните разкрития за имотни измами на прокуратурата от вида брак с умрял.

Това настояват някогашните кмет и зам.-кмет на " Младост ", чието дело за рушвет е в АСНС.

През декември 2017 година - няколко месеца преди ареста си, Петрова и Иванчева разкриват тъкмо имотна машинация и подават сигнал в прокуратурата с всички документи и данни, само че не получават никакъв отговор.

Разкрихме машинация с 8 апетитни парцела в центъра на София и неотложно сезирахме Софийска районна прокуратура (сигнал № на 50068 от 6.12.2017 г.), като изпратихме и всички данни, и документи, в това число имената на участващи лица, изяснява Петрова. Подаденият сигнал е точно за мним брак, „ подписан " в Русия, който прокуратурата даде като образец, разяснява тя.

В известието до медиите от Биляна Петрова се споделя още:



Схемата е следната: Измамата е за имоти и жилища в центъра на София (повечето към пл. " Руски монумент " ) на обща стойност по пазарни цени над 2 милиона лв.. Измамниците са изтеглили „ късата съчка ", тъй като единият от тях живее в " Младост ", където са поискали да бъде вписан акт за цивилен брак, подписан сред двама българи в Русия. Тук желая да защитя работещите в регион " Младост " - те в началото са вписали акта, тъй като към молбата са приложени всички документи, които са имали нужните заверки, в това число от Министерство на външните работи.

След това се оказва, че " младоженката " е оставила огромно завещание. Помня тази история, тъй като е като сюжет за филм - в нея са вплетени пари, гибел и правилни другари, на които дамата е разчитала в края на живота си, (след като е изгубила брачен партньор и дете) и на тях е завещала всичко. В рамките на шест месеца Лиляна М. губи брачна половинка си и единствената си щерка. Остава сама без родственици и с няколко жилището и земи в центъра на София. С помощта на приятелите си, театъра и разходки измежду природата продължава да живее. След пет години пред нотариус завещава всички парцели на своите другари. На идната година изчезва по време на круиз. Тялото й не е открито, само че в каютата има предсмъртно писмо. Затова гибелта ѝ е оповестена след 3 години. Малко по-късно в регион " Младост " постъпиха документи за регистриране на цивилен брак сред нея и различен българин, подписан в Русия. Документите имат всички заверки. След няколко месеца обаче получихме данни от приятелите на Лиляна М., че в Русия подобен брак не е сключван.

Както е по закон, с госпожа Иванчева неотложно информирахме прокуратурата, тъй като единствено тя е способена да проверява и повдига обвинявания. В края на сигнала молим да ни осведомят за резултатите. До ареста ни след 4 месеца не беше получен никакъв отговор, че прокуратурата е свършила някаква работа. С екипа на регион " Младост " за 1 година разкрихме десетки имотни измами и сигнализирахме прокуратурата, която за 2 години не направи нищо. Това е единствено една от всички тези измами.

Най-наглото в тази ситуация е, че през вчерашния ден основният прокурор Иван Гешев, който на 17 април 2018 като административен началник на Специализираната прокуратура непозволено ръководеше персонално нашия жесток арест, и който изрече редица неистини за нас в национални медии, ремонтира през днешния ден репутацията си като се кичи с разкрития по нашите сигнали. Сигналите, които Сотир Цацаров най-вероятно е прибирал в чекмедже по поръчка на ръководещата мафия, настояват Биляна Петрова и Десислава Иванчева.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР