Сигнал до всички прокурори чрез главния прокурор подаде днес съпредседателят

...
Сигнал до всички прокурори чрез главния прокурор подаде днес съпредседателят
Коментари Харесай

Христо Иванов: Прокуратурата няма да разследва съдържанието на записите

Сигнал до всички прокурори посредством основния прокурор подаде през днешния ден съпредседателят на обединението " Демократична България " Христо Иванов. В настояването му се упорства да бъдат тествани деликатно събитията към записа " Лесно е да си елементарен ", чиято достоверност към този момент беше доказана от две външни експертизи.

Според Христо Иванов прокуратурата няма да проверява по същност записа, а ще прикрие по сходство на записите " Ало, Ваньо " и " Яневагейт ". Тогава прокуратурата ревизира кой е направил записите, само че не изследва наличието им. От тази позиция днешното известие на прокуратурата е извънредно притеснително, тъй като приказва по-скоро за планове за прикриване на наличието. " Сериозният проблем, съгласно Иванов, са акциите против политически съперници.

" Това е следващ сигнал, с който желаеме да проверим дали ще се откри един прокурор, който да ревизира дали тогавашният основен прокурор и сегашен основен прокурор, тогавашен зам.-главен прокурор дружно с премиера са възнамерявали интервенции, които в действителност да обслужват политическите цели на ръководещите ", написа в позицията на Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР