Сигнал до УЕФА на роден доброволец на FARE (Football Against

...
Сигнал до УЕФА на роден доброволец на FARE (Football Against
Коментари Харесай

Сигнал от българин докарал наказанието на Ботев Пд

Сигнал до УЕФА на роден доброволец на FARE (Football Against Racism in Europe) е докарал наказването на Ботев (Пловдив) за мача против Бейтар (Йерусалим), за който за почитателите на „ канарчетата “ са затворени 4 блока от Сектор „ В “ на стадион „ Лазур “ в Бургас.

Нашенецът изплатил отчета до европейската централа с изказванията за антиалбански викания - „ Ш*бай шиптърите “ в 15-ата и 80-ата минути на дуела с Партизани „ Тирана “ в Бургас. Той подкрепил изказванията си с видеозапис, написа „ Труд “.

Административният шеф на Ботев (Пловдив) Иван Йотков благодарение на разяснителен речник на българския език съумя да известна степен да смекчи членовете на Дисциплинарната комисия на УЕФА и „ жълто-черните “ се отърваха по-тежки наказания и солена санкция.

Затварянето на четирите блока обаче понижи потенциала на стадион „ Лазур “ тъкмо за мача с Бейтар, когато играчите на Ботев ще се играят най-вече от поддръжката на своите почитатели. Интересът към мача е голям и през вчерашния ден пловдивчани пуснаха в продажба 10 174 билета на цени от 15, 25, 50 и 100 лв.. 1000 пропуща са предоставени на Бейтар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР