Сигнал до американското Федерално бюро за разследване подала актрисата Ралица

...
Сигнал до американското Федерално бюро за разследване подала актрисата Ралица
Коментари Харесай

US-престъпник пробвал да отвлече Ралица Паскалева

Сигнал до американското Федерално бюро за следствие подала актрисата Ралица Паскалева. Той е против нарушител, с няколко присъди за кражби и владеене и търговия с опиати, който се показва за режисьор. Ралица схванала за него от своя другарка, която й обяснила, че той се готви да снима огромна продукция и незабавно се нуждае от актриса. Паскалева трябвало да му се обади и това я усъмнило.

„ Уж огромната работа, пък се опасява да не се набута с един диалог до България”, изясни тя пред Виктор Николаев.

Звездата от „ Откраднат живот” и половинка на волейболиста Теодор Салпаров го проверила в интернет и разкрила многото му присъди, както и няколко обвинявания от дами в полово принуждение. Тя допуска, че в случай че се беше вързала на офертата за филм, щеше да стане част от трафик на дами за снимане на порно.

Паскалева сега е в майчинство, откакто през лятото роди сина си Максим. Тя води договаряния да се върне в продукцията, като съвместява присъединяване си с гледането на дребния. Тя мъчно се възвърне след раждането.

“Имах тежко възобновяване. След втората седмица болката минава, в един миг човек се побърква, не желаех да се свързвам по някакъв метод с болничното заведение, не одобрявам лечебни заведения ", описа тя.

Паскалева преодоляла по-лесно страха си от лечебното заведение с помощта на здравната драма " Откраднат живот ", където завоюва благосклонностите на феновете в престилката на доктор Стилянова.

" Никога не ми се е налагало да влизам в болница, само че при раждането на Максим, най-вече ми оказа помощ ролята от " Откраднат живот ", усещах се спокойна ", изясни Ралица.
ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!!!  Актрисата Ралица Паскалева - музата на Теодор Салпаров @@@
Hotnews.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР