Сидеров изигра най-краткия си пирует. След като вчера охули Цв.Цв.

...
Сидеров изигра най-краткия си пирует. След като вчера охули Цв.Цв.
Коментари Харесай

Велизар Енчев: Защо Сидеров клекна пред Цветанов? Иска да става евродепутат

Сидеров изигра най-краткия си пирует. След като през вчерашния ден охули Цв.Цв. като болшевик и полицай и уличи съдружния си приятел Симеонов като юрист на банкера Цеко, през днешния ден яростта на атакиста спихна като спукан балон.
След незабавна раздумка с Цв.Цв. и тоалетното вице, бунтарят омекна и тримцата отново се прегърнаха. И с цел да е цялостно унижението му, Сидеров чинно се поправи: "Цветанов не бил болшевик от Министерство на вътрешните работи, бил е единствено комсомолец, само че и аз съм бил ". В обединението се разбрали да не се наскърбяват повече през медиите и да се виждат по-често. Грешка създали, че от дълго време не са си говорили…
Защо през вчерашния ден Сидеров избухна кат Везувий, а в този момент е по-нисък от тревата?
Злите езици в „ Атака “ мълвят, че водачът им желае да емигрира в Европарламента за пет години. Поради което драпа на живот и гибел да води евролистата на Опитомени патриоти. Да, но не! Вицето по тишината изръмжал като лъв и споделил НЕ.
В отговор драпащият за Брюксел не му остана задължен и на мига го подпука за Банско. Тъй де – който посича еврозаплата от Брюксел, той ще се елементарни с комисионни от Банско.
А що през днешния ден Волен е кат припикано мушкато? Ами щото в ранни зори Делян Добрев го заплаши в ефир: „ Спокойно, във всеки миг можем да сменяем Сидеров с Марешки! “
Сидеров, приключен си! Както размени рублите с долари, така и теб ще заменят с Марешки.

Велизар Енчев, Фейсбук
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР