Сиатъл победи Вегас с 3:0 в Националната хокейна лига под

...
Сиатъл победи Вегас с 3:0 в Националната хокейна лига под
Коментари Харесай

Класика в Зимната класика пред повече от 47 000 зрители

Сиатъл победи Вегас с 3:0 в Националната хокейна лига под откритото небе на следващата зрелищна Зимна класика. Тя постави началото на 2024 година в лигата, като стадионът на бейзболния Сиатъл Маринърс одобри дуела.

47 313 фенове пристигнаха на трибуните, а шоуто си струваше освен като спортно-технически достолепия. Шампионите бяха безапелационно надиграни на леда от домакините, само че събитията към Зимната класика, по традиция, започнаха часове по-рано.

Отборите дойдоха на стадион " T-Mobile Park " в костюми като за театър, за театрална режисура.

Домакините бяха в облекла на рибари, гарнирани с големи гумени ботуши и по една надуваема пъстърва, която дадоха на деца измежду почитателите. Бейзболният отбор се споделя Маринърс (риболовците) и точно като жест към него бе концепцията.

Гостите от Вегас се появиха от рейса на входа на арената в типичните костюми на Елвис Пресли, направиха си обща фотография на терена и едвам тогава отидоха да загряват за самия мач.

Гледките от арената не скриха и митинга на почитателите в Сиатъл, които са обезпокоени от слуховете към вероятно пренасяне на Маринърс в различен град.

" Сиатъл заслужава бейзболен тим ", пишеше на стотици транспаранти, а публиката освирка бурно притежателя на отбора, който се появи паралелно с този на Сиатъл Кракън - хокейния тим на Сиатъл, преди мача.

Маринърс са в този град от 46 години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР